Pokličite nas: 041 444 183

Tečaji tujih jezikov

Brez znanja tujega jezika v današnjem svetu posameznik ne more funkcionirati in je obsojen na oseben propad. Pri vse večjem zaposlovanju v tujini in strokovni literaturi, ki izvira večinoma iz angleškega in nemškega jezika, pa se je potreba po znanju jezikov še povečala. Ne smemo prezreti tudi dejstva, da je v evropski ustavi zapisano, da mora vsak državljan Evropske unije poleg materinščine (manjšine tudi uradni jezik) in angleščine govoriti tudi jezik soseda.

Tečaji potekajo individualno, v dvoje ali v skupinah. Za njihovo izvedbo uporabljamo najnovejša gradiva vodilnih tujih založb, internet ter zvočne in video posnetke.

 Planet znanja - tečaji tujih jezikov

Nudimo: tečaje tujih jezikov za angleščino, nemščino, španščino in italijanščino ter slovenščino za tujce na vseh nivojih (A1 – C2), za različne poklice in različne staroste skupine (otroci, odrasli, starostniki).

Naše profesorje odlikuje dejstvo, da so tesno povezani z jezikom, ki ga poučujejo, da so na stopnji naravnega govorca. Vsi naši predavatelji se redno izobražujejo in spoznavajo novosti na področju jezika, ki ga poučujejo.

Nemščina

Zaradi vse večjega zaposlovanja v tujini je nemščina postala za ta konec Slovenije ključnega pomena. Vsak dan, vse več ljudi išče zaposlitev v Avstriji, Nemčiji, Švici, nekateri še višje na severu. Kandidati, ki se pri nas odločijo za tečaj nemščine, so pri iskanju zaposlitve v teh državah zelo uspešni. Več kot 50 naših kandidatov je našlo želeno delo v sosednji Avstriji. Ponujamo tečaj nemščine za otroke od 4 let naprej, osnovno- in srednješolce, študente ter posameznike, ki jezik potrebujejo za zaposlitev. Delamo po knjigah Pluspunkte Beruf, Deutsch im Hotel, Deutsch im Krankenhaus. Tečaji vključujejo tudi pripravo na razgovor, ki je ključnega pomena za uspešno zaposlitev v tujini.

Angleščina

Angleščina še vedno velja za prvi svetovni jezik in je tudi prvi jezik Evropske unije. Za angleščino se odločajo posamezniki, ki želijo svoje znanje utrditi ali osvežiti.

Italijanščina

Italijanščina je jezik naših zahodnih sosedov in eden izmed uradnih jezikov v Sloveniji. Tečajev se udeležujejo predvsem kandidati, ki se odpravljajo na delo v Italijo ali so našli zaposlitev v enem izmed primorskih mest, kjer je veliko ljudi, ki govorijo italijansko.

Španščina

Španščina je pri nas postala zanimiva, ko so na TV prišle mehiške telenovele. Sedaj se za tečaje odločijo predvsem posamezniki, ki potujejo v špansko govoreče dežele.

Francoščina

Nekoč prvi jezik Evropske unije je pri nas skoraj padel v pozabo. Za tečaje se največkrat odločijo posamezniki, ki se želijo zaposliti v Franciji ali ki želijo delati kot turistični vodiči.

 

Prijavnica za tečaje tujih jezikov je dosegljiva tukaj.

Hitri kontakt

Mojca Gjura s.p.
Dupleška cesta 120
2000 Maribor
041 444 183

Lokacija

Pišite nam

planet.znanja2010@gmail.com

https://www.facebook.com/Planet-znanja-551983791587191/