Jezikovni tečaji

Individualni in skupinski jezikovni tečaji

Brez znanja tujega jezika v današnjem svetu posameznik ne more funkcionirati in je obsojen na oseben propad. Pri vse večjem zaposlovanju v tujini in strokovni literaturi, ki izvira večinoma iz angleškega in nemškega jezika, pa se je potreba po znanju jezikov še povečala. Ne smemo prezreti tudi dejstva, da je v evropski ustavi zapisano, da mora vsak državljan Evropske unije poleg materinščine (manjšine tudi uradni jezik) in angleščine govoriti tudi jezik soseda.

Tečaji potekajo individualno, v dvoje ali v skupinah. Za njihovo izvedbo uporabljamo najnovejša gradiva vodilnih tujih založb, internet ter zvočne in video posnetke.

Nudimo: tečaje tujih jezikov za angleščino, nemščino, španščino in slovenščino za tujce na vseh nivojih (A1 – C2), za različne poklice in različne staroste skupine (otroci, odrasli, starostniki).

Naše profesorje odlikuje dejstvo, da so tesno povezani z jezikom, ki ga poučujejo, da so na stopnji naravnega govorca. Vsi naši predavatelji se redno izobražujejo in spoznavajo novosti na področju jezika, ki ga poučujejo.

Nemščina
Zaradi vse večjega zaposlovanja v tujini je nemščina postala za ta konec Slovenije ključnega pomena. Vsak dan, vse več ljudi išče zaposlitev v Avstriji, Nemčiji, Švici, nekateri še višje na severu. Kandidati, ki se pri nas odločijo za tečaj nemščine, so pri iskanju zaposlitve v teh državah zelo uspešni. Več kot 100 naših kandidatov je našlo želeno delo v sosednji Avstriji. Ponujamo tečaj nemščine za otroke od 4 let naprej, osnovno- in srednješolce. Na željo tečajnika se izvedejo tudi priprave na razgovor.

Angleščina
Angleščina še vedno velja za prvi svetovni jezik in je tudi prvi jezik Evropske unije. Za angleščino se odločajo posamezniki, ki želijo svoje znanje utrditi ali osvežiti.

Španščina
Španščina je pri nas postala zanimiva, ko so na TV prišle mehiške telenovele. Sedaj se za tečaje odločijo predvsem posamezniki, ki potujejo v špansko govoreče dežele.

NEMŠČINA ODRASLI

NEMŠČINA OTROCI OD 1. – 6. RAZREDA

NEMŠČINA OTROCI OD 7 RAZREDA

Uporabljamo različna gradiva

ANGLEŠČINA ODRASLI

ŠPANŠČINA ODRASLI

NEMŠČINA IN ANGLEŠČINA PREDŠOLSKI OTROCI

Interna skripta po sistemu NAUČI ME KAR ŽELIM VEDETI (učni načrt se nanaša želje otrok).

Tečaji se izvajajo od 7.9.2020 dalje v prostorih na Dupleški cesti 120, oz. po dogovoru izven sedeža. Vpis poteka do 6.9.2020.

Učilnica je razkužena in se redno čisti s čistilom, ki 99,9% uniči vse bakterije. Drži se socialna razdalja, mask ne nosimo, saj je naš moto »Namesto z masko, vas pozdravimo z nasmehom in toplo besedo«.

DOKUMENTPRENOS
Prijavnica za jezikovni tečaj – odrasliprenos
Prijavnica za jezikovni tečaj – otrociprenos